DP Hukuk & Danışmanlık yerli, yabancı ve çok uluslu şirketlere özellikle yatırım ve kuruluş süreçleri, fikri ve sınai mülkiyet hakları, kişisel verilerin korunması, sağlık hukuku, reklam hukuku ve regülasyona uyum başta olmak üzere sözleşmeler, sorumluluk ve ticaret hukuku alanlarında avukatlık ve hukuki danışmanlık ve sınai haklar alanında tescil hizmetleri sunan butik bir avukatlık bürosudur.

Amacımız Müvekkillerimize zorlu kararlarını verirken ihtiyaç duydukları hukuki, ticari ve teknik desteği en yüksek donanıma sahip avukatlarımız ve danışmanlarımızla en iyi şekilde sağlamaktır.

Genç ve dinamik kadrosuyla DP Hukuk & Danışmanlık gerek hukuki gerekse Müvekkillerinin faaliyet göstermekte oldukları sektörlere ilişkin teknik ve ticari yenilik ve gelişmeleri sürekli takip etmekte ve bu alanda Müvekkillerinin her zaman güncel bilgiye erişimini sağlamaktadır.

Büromuz, çalışmakta olduğu bağlantılı danışmanları ve seyahat olanağı yüksek avukatlarıyla Türkiye’nin her yerinde faaliyet göstermekte ve Müvekkillerinin yurt dışında ihtiyaç duydukları hukuki hizmetin sağlanmasında da danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Büromuzda hukuki hizmetler Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Almanca dillerinde sunulmaktadır.