30 Ekim 2018

Ortaklarımızdan Deniz Merve Ersoy Pınar FICPI Etkinliğinde kullanmama savunması ve muvafakatname üzerine konuştu – Our Founding Partner Deniz Merve Ersoy Pınar talked about non-use defense and consent letters at FICPI Event

Our Founding Partner Mrs. Deniz Merve Ersoy Pınar talked at the FICPI Meeting held on October 26, 2018 at İstanbul Bilgi University. The subjects of the sessions have been carefully selected by the organizers from the much-discussed matters of the 1,5 years old Turkish IP Code and even the Q&A sessions of the event was very fruitful thanks to the high level knowledge and experience of the audience. During the event, proof of use and compulsory licence practises have been talked at the Patent Session and the subject of the Trademark Session was consent letters and non-use defence within the Turkish PTO.

We would like to thank to FICPI Turkey and İstanbul Bilgi University who have organized a wonderful programme regarding the bringings of new Turkish IP Code and the problems arising thereof for inviting us and hosting us kindly.


Kurucu ortaklarımızdan Deniz Merve Ersoy Pınar 26 Ekim 2018 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde düzenenlenen FICPI Etkinliğinde konuşmacı oldu. Oturumlarının konusu organizatörler tarafından 1,5 yıllık Sınai Mülkiyet Kanunumuzun en çok tartışılan konuları arasından son derece dikkatli bir şekilde seçilen etkinlik, katılımcıların da yüksek tecrübesi sayesinde soru cevap kısmında dahi son derece verimli ve etkili bir şekilde geçti. Etkinlik süresince Patent Oturumunda kullanım ispatı ve zorunlu lisans uygulamaları konuşulurken, Marka Oturumunun konusu TÜRKPATENT nezdinde yapılan kullanmama savunması ve muvafakatname meseleleriydi.

FICPI Türkiye ve İstanbul Bilgi Üniversitesine yeni Sınai Mülkiyet Kanunumuzun getirdikleri ve bunlardan doğan sorunlarla ilgili bu güzide programı hazırladıkları ve bizi bu etkinliğe davet edip ağırladıkları için şükranlarımızı sunuyoruz.

Deniz Merve Ersoy Pınar
Deniz Merve Ersoy Pınar

 

 

 

 

 

 

 

Aydın Mutlu
Aydın Mutlu

 

 

 

 

 

 

 

 

Uğur Aktekin
Uğur Aktekin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , ,


One response to “Ortaklarımızdan Deniz Merve Ersoy Pınar FICPI Etkinliğinde kullanmama savunması ve muvafakatname üzerine konuştu – Our Founding Partner Deniz Merve Ersoy Pınar talked about non-use defense and consent letters at FICPI Event”